Rodinný dom

Moderná a elegantná trojposchodová vila pýšiaca sa interiérom s 1 376 m2 sa nachádza na sviežom zelenom pozemku s urastenými borovicami, stredomorskou flórou a veľkým rybníkom s exotickými rybami. Pozemok je obklopený impozantnými domami v Ekali, bohatom predmestí Atén, ktoré je sídlom mnohých významných obyvateľov.

Hlavný vstup do vily tvoria veľké bronzové dvere otvárajúce sa na príjemný dvor, ktorý ponúka prístup do všetkých hlavných miestností domu. Na prízemí sa nachádza recepcia vrátane obývacej izby s krbom, formálne jedálne, pracovne s krbom a práčovne. Posuvné sklenené steny sa otvárajú na vonkajšie terasy obklopujúce dom a ponúkajúce miesta na odpočinok a stravovacie priestory. Moderná sofistikovaná kuchyňa prilieha k jedálnemu priestoru pre každodenné používanie a tiež ku hlavnému vchodu. Na tomto podlaží nájdete aj formálnu kanceláriu s recepciou a súkromným vchodom. Na hornom podlaží leží nádherný apartmán s 2 spálňami, 2 kúpeľňami a veľkou šatňou. Na rovnakom podlaží, ktoré je rozdelené na dve krídla a je prístupné dvoma schodiskami, je tiež 5 en-suite spální s vlastnými kúpeľňami. Nižšie poschodie vily zahŕňa miestnosť s domácim kinom, vyhrievaný krytý bazén, prezliekárne, kúpeľne a skladovací priestor.

Vo vile je použité veľmi moderné vybavenie vrátane bezpečnostného systému, nepriestrelného skla na nižších poschodiach, podlahového kúrenia, centrálnej klimatizácie, vínnej pivnice, odvlhčovacieho systému pre bazén a uzavretej garáže.

Jedinečná príležitosť na bývanie v najvýznamnejšom a najžiadanejšom mieste Atén, len pár krokov od presláveného klubu Ekali. Na pozemku je okrem iného možnosť vybudovania ďalšej vily s vlastným prístupom zo samostatnej ulice.
Vila: 1 376 m²; Pozemok: 4 583 m².

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29072
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 376 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    4 583 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.